فهرست مطالب

انواع استارتاپ، حوزه های مختلف کار استارتاپی

انواع استارتاپ کدومه ؟ با چه تیمی شروع کنیم. به تعداد آدم ها ایده برای استارتاپ هست. چون استارت آپ یه کسب و کار جدید بر پایه ی تکنولوژیه! خُب کسب و کار جدید ، از اسمش معلومه ، یه فکر نو ، یه ایده ی جدید برای کسب در آمد . این ایده ها می تونه بر اساس رفع نیازهای جاری جامعه و مردم باشه. پس باید بگردی تا یه خدمت جدید ارائه کنی یا خدمات قبلی رو به شیوه ای جدید ارائه بدی.

استارتاپ
انواع استارتاپ



انواع استارتاپ های موجود نشون می ده که در یه سری از فعالیت ها ، استارت آپ ها بیشتر فعالیت کردن . یعنی نیاز بیشتری به اون فعالیت ها احساس شده. در استارت آپ ها ، هدف ارزش آفرینی و کسب درآمد به شیوه ی نوین هست. پس می شه تو خیابون قدم بزنی و روی فعالیت ها و رفتار مردم دقیق بشی. ببینی جای چه چیزی کمه ؟ می تونی اون رو ایجاد کنی ؟ پس استارت آپ تو کلید می خوره!

دسته بندی انواع استارتاپ :

استارتاپ ها را می توان بر اساس مختلف معیارهایی مانند مرحله فعالیت، صنعت، مدل کسب و کار و نوآوری و … طبقه بندی کرد. در زیر چند نوع متداول از انواع استارتاپ را براساس مرحله وضعیت آنها بیان می‌کنیم:

  1. استارتاپ های ایده‌پردازی: این نوع استارتاپ ها هنوز در مرحله اولیه فعالیت هستند و به دنبال ارزیابی ایده و امکان سنجی راه اندازی هستند.
  2. استارتاپ های در حال رشد: این نوع استارتاپ ها به دنبال گسترش فعالیت خود و فراگیری بازار بیشتر هستند و سعی دارند در صنعت خود رشد کنند.
  3. استارتاپ های بزرگ: این نوع استارتاپ ها به مرحله‌ی بعدی خود یعنی تبدیل به شرکت‌های بزرگ و توسعه محصولات و خدمات جدید پرداخته‌اند.
  4. استارتاپ های خارجی: این نوع استارتاپ ها به دنبال گسترش بازار و رشد فعالیت خود در بازارهای خارجی هستند.
  5. استارتاپ های فناوری: این نوع استارتاپ ها به دنبال استفاده از فناوری‌های پیشرفته و نوآوری در صنعت‌های مختلف هستند.
  6. استارتاپ های اجتماعی: این نوع استارتاپ ها به دنبال حل مشکلات اجتماعی و بهبود شرایط زندگی هستند.
  7. استارتاپ های تجربیات کاربری: این نوع استارتاپ ها به دنبال ارائه تجربیات جذاب و متفاوت برای مشتریان هستند.
  8. استارتاپ های رسانه‌ای: این نوع استارتاپ ها به دنبال ارائه خدمات و محتوای رسانه‌ای جدید هستند.
  9. استارتاپ های سلامت: این استارتاپ ها به دنبال راهکارهای مناسب در حوزه سلامت و بهداشت هستند.

انواع استارتاپ از لحاظ حوزه ی کاری:

استیو بلنک یکی از اولین افراد کار افرین و راه انداز استارت اپ هست.طبق گفته ایشون انواع استارتاپ شامل 6 نوع مختلف استارتاست:

 سبک زندگی – لایف استایل استارتاپ

در این نوع کار افرین برای خودش و برای لذت اون کار رو انجام میده یعنی کسایی که این مدل رو انتخاب میکنن دارن برای خودشون کار میکنن نه کس دیگه ای.

کسب و کارهای کوچک -اِسمال بیزینس استارت آپ

هدف از این نوع  استارت اپ تامین نیاز های مالی خانواده هست مثل آرایشگری،سوپر مارکت و…

 استارتاپ قابل پیشرفت

زمانی که موسس های این استارتاپ ها  در حال راه اندازی کارشون بودن کاملا مطمئن بودن که این کار حتما پیشرفت خواهد داشت.این استارت آپ ها همیشه به دنبال بهترین ها می روند.مدل تجاری اونا قابل تکرار و مقیاس پذیره.در اخر کار که اطمینانشون کامل شد دنبال سرمایه گذار های خوب میگردن.

استارتاپ قابل خرید و فروش

این گروه از انواع استارتاپ کاری رو ارائه میدن که بتونن بعد از مدتی اونو به شرکتی بزرگتر برای پول بیشتر بفروشن.این گرایش همیشه محبوبیت روز افزون داره.در اصل هدف این استارت آپ ساختن یه شرکت بیلیونر نیست بلکه فقط به دنبال هزینه ای بیشتر از مقدار سرمایه گذاری شده ست.

استارتاپ های بزرگ

شرکت های بزرگ طول عمر محدود و کوتاهی هستن که عوامل متعددی مثل عوض شدن گرایش مشتری ها،تکنولوژی های جدید، موضوعات قانونی و شاید از همه مهم تر رقبای قدر باعث تغییر در شرکت و ساخت محصول جدید برای ارائه به بازار میشن.

استارتاپ اجتماعی

اونا صرفا برای گسترش ایده شون کار میکنن نه پول، پس با شور و اشتیاقی که دارن سعی میکنن محیط انتخابی شون رو به مکان بهتری تبدیل کنن.محرکه ای وجود داره که این گروه رو به سمت هدفشون هدایت میکنه.
پس بر اساس هدفتون و معیارهاتون نوع استارت آپی خودتونو انتخاب میکنین.

الان وقتشه! مدرسه کسب و کار آنلاین باهوشانه
الان وقتشه! مدرسه کسب و کار آنلاین باهوشانه

چند نمونه از انواع استارتاپ های موفق در دنیا:

البته موفقیت به معنای مختلفی برای هر استارتاپ دارد و هر کدام از انواع استارتاپ ، بر اساس هدف و معیارهای خود مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، اما در زیر چند نمونه از استارتاپ‌های موفق در صنعت‌های مختلف آمده است:

  1. Google: یکی از بزرگترین و پربازده ترین انواع استارتاپ های جهان که با شروع از یک موتور جستجوی ساده، به یکی از بزرگترین شرکت‌های فناوری در جهان تبدیل شده است.
  2. Airbnb: یکی از بزرگترین پلتفرم‌های اجاره مسکن که توانسته با بهره‌گیری از نوآوری و بازاریابی هوشمندانه، در کمترین زمان ممکن به یکی از پرطرفدارترین سایت‌های رزرواسیون در جهان تبدیل شود.
  3. Uber: یکی از بزرگترین سامانه‌های درخواست خودرو در جهان که با استفاده از تکنولوژی نوین، توانسته در کوتاهترین زمان ممکن به یکی از برندهای موفق در بازار خدمات حمل و نقل تبدیل شود.
  4. Dropbox: یکی از موفق‌ترین سرویس‌های ابری اشتراک فایل که توانسته با بهره‌گیری از سادگی و قابلیت استفاده بالا، در کمترین زمان ممکن به یکی از برندهای محبوب در بازار خدمات ابری تبدیل شود.
  5. Instagram: یکی از محبوبترین و پر کاربرترین شبکه‌های اجتماعی در جهان که توانسته با بهره‌گیری از تصاویر و ویدیو‌ها، در کمترین زمان ممکن به یکی از برندهای پرمخاطب در بازار شبکه‌های اجتماعی
انواع استارتاپ
با ارزش ترین انواع استارتاپ

چند نمونه از انواع استارتاپ های موفق در ایران:

در ایران نیز تعداد زیادی استارتاپ‌های موفق و بازده بالا وجود دارد که به گسترش فضای فناوری و نوآوری در این کشور کمک کرده‌اند. برخی از این استارتاپ‌ها عبارتند از:

  1. Snapp: یکی از پرطرفدارترین سامانه‌های درخواست خودرو در ایران که توانسته با استفاده از تکنولوژی مدرن و تیمی مجرب، به یکی از بزرگترین نام‌های تجاری در بازار حمل و نقل شهری تبدیل شود.
  2. Digikala: یکی از برترین و پرمخاطب‌ترین سایت‌های خرید آنلاین که با استفاده از تکنولوژی مدرن و رویکرد بازاریابی هوشمندانه، به یکی از برندهای پرطرفدار و محبوب در بازار خرید آنلاین تبدیل شده است.
  3. Zarinpal: یکی از برترین و پرکاربرترین سامانه‌های پرداخت آنلاین در ایران که با استفاده از تکنولوژی مدرن و رویکرد کارآمد، به یکی از برندهای برتر در بازار پرداخت آنلاین تبدیل شده است.
  4. Cafe Bazaar: یکی از برترین و پرکاربرترین مارکت‌های آنلاین در ایران که با استفاده از تکنولوژی نوین و رویکرد بازاریابی هوشمندانه، به یکی از برندهای پرطرفدار در بازار اپلیکیشن‌های آنلاین تبدیل شده است.
  5. Hamijoo: یکی از برترین و پرمخاطب‌ترین سایت‌های خرید و فروش آنلاین در ایران که با استفاده از تکنولوژی نوین و رویکرد بازاریابی هوشمندانه، به یکی از برندهای پرطرفدار در بازار خرید و فروش

در ایران، استارتاپ‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و همچنین استارتاپ‌های حوزه خدماتی و بازاریابی، طرفدار بیشتری دارند. این دو حوزه به دلیل نوآوری و ایده‌های جدیدی که به بازار عرضه می‌کنند و قابلیت ایجاد اشتغال و ایجاد ارزش برای جامعه، به چشم یکی از پرطرفدارترین حوزه‌های استارتاپی در ایران می‌آیند.

انواع استارتاپ

همچنین، استارتاپ‌های حوزه‌های بهداشت و درمان، انرژی، حمل و نقل، فروشگاه‌های آنلاین و بسته‌بندی و همچنین استارتاپ‌های حوزه بلاکچین و کریپتوکارنسی نیز در ایران به تعداد قابل توجهی وجود دارند و طرفداران خود را دارند.

ایده های استارتاپ خدماتی

بازاری برای فروش صنایع دستی

میتونین وب سایتی برای فروش محصولات دست ساز خودتون درست کنین.امروزه همه به سمت خرید های اینترنتی میرن چون راحت تره و در بعضی مواقع هم ارزون تره پس میتونه یه ایده خاص باشه.تعداد زیادی از ادما که عاشق سفر هستن بعد از هر دوره میخان سفر بعدیشون رو برنامه ریزی کنن و اطلاعاتی درباره مقصد بعدیشون داشته باشن.ایجاد یه شبکه اجتماعی ایده ای خاصه چون تعداد ادمایی که به دنبال این سایت ها هستن کم نیس.

حلال مشکلات سفر

خیلی از افراد در سفر و جشن های خودشون دنبال یه دوربین حرفه ای و یه عکاس ماهر میگردن پس با ایجاد یه گروه استارت آپی میتونین راه حل هایی برای این افراد باشین و پول خوبی دربیارین.

اجاره ماشین و..

خیلی از افراد ماشین هاشون رو استفاده نمیکنن و همیشه تو پارکینگه.میتونن با اجاره دادن ماشینشون به افراد مطمئن راهی برای کسب درامد ایجاد کنن.

ایده های خاص

داشتن ایده هایی مخصوص مردان یا زنان میتونه شمارو برای ایجاد کسب و کار جدید کمک کنه طوری که یه مارکتینگ خاص رو راه اندازی کنه.

بازاریابی

شاید شما اول کار خیلی مبلغ قابل ملاحظه ای نداشته باشین که باهاش کار رو شروع کنین پس میتونین بازاریاب پورسانتی بشین.اینجوری که بازاریاب های حرفه ای رو به صورت گروه برای خودتون جمع کنین و اونارو به شرکت های بزرگ معرفی کنین.

الان وقتشه! مدرسه کسب و کار آنلاین باهوشانه
الان وقتشه! مدرسه کسب و کار آنلاین باهوشانه
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x