آموزش گوگل ترندز و اینکه چطور با گوگل ترندز کار کنیم برای اینکه سئوی سایت خودمون رو بهتر کنیم. گوگل ترندز می تونه تحول اساسی در هدف گذاری وب سایت ما ایجاد کنه. اگه یاد بگیری چطور با گوگل ترندز کار کنی. راحت تر آنالیز انجام می دی . می بینی الان چه کلماتی بیشتر search میشه. استقبال مردم روی چه موضوعی بیشتره . این آنالیز با گستره زیادی از آپشن ها به کسب و کار شما کمک می کنه استراتژی و هدف بهتری انتخاب کنی. ( البته مثل بیشتر ابزارها ما جزو تحریم هستیم و…)
گوگل ترندز یکی از بهترین و همه کاره ترین ابزارهای در دسترس برای سئو و بهینه سازی سایت هست . در واقع یک ابزار سئو برای توسعه کمپین بازاریابی اینترنتی گوگل ترندز هست که بهترین انتخاب محسوب میشه.
چطور با گوگل ترندز کار سئو انجام بدیم
وقتی که در حال جستجو در گوگل ترندزهستیم میتونیم چهار متغیر یا پارامتر را برای جستجوی خودمان تنظیم کنیم:
Web search جستجوی وب
جستجوی تصویر در گوگل ،جستجو اخبار، جستجوی محصول ،جستجو در یوتیوب.
worldwide به صورت جهانی
. میتونیم یک کشور رو به صورت دلخواه انتخاب کنیم
انتخاب بازه زمانی مشخص
مثلاً برای جستجو می توانیم یک سال گذشته را مشخص کنیم یا ۹۰ روز اخیر، یا ۱۲ ماه اخیر، یا هفت روز گذشته ،یا سال 2021 تا امروز.
دسته بندی موضوعی عبارت
all categories
ممکن است موضوع مورد جستجو درباره هنر و سرگرمی و، اتومبیل و وسایل نقلیه و ،زیبایی و تناسب اندام ،کتاب و ،ادبیات ،تجارت و صنعت ،رایانه و الکترونیک و… باشه. دسته بندی موضوعی عبارت های مورد جستجو در اینجا لازم هست. میتونیم تا ۵ واژه جستجو شده رو با هم مقایسه کنیم، یا همه آنها را در یک گروه قرار بدیم .در هر گروه ۲۵ واژه جستجو شده قرار میگیرد.
. گوگل جستجو های به روز و نمودار های برتر رو در گوگل ترند نشون میده در این شرایط بهترین جستجوهای انجام شده در این روز مشخص میشه و محبوب ترین جستجو ها بر اساس طبقه بندی در اختیار افراد و کاربرها قرار می گیرد. اما به دست آوردن این اطلاعات چه کمکی به ما درباره بهبود سئو وب سایت خودمون میکنه؟؟؟
تحقیق و جستجوی کلمات کلیدی در گوگل ترندز
گوگل ترندز تعداد جستجوهای واقعی رو در اختیار کاربر قرار نمیدهد و فقط به میزان محبوبیت عبارت ها بین ۰ تا ۱۰۰ نمره می دهد. ما زمانی می توانیم بهترین نتیجه رو از اون به دست بیاریم که به همراه اون از دیگر ابزار گوگل، استفاده کنیمkeyword planner
گوگلترندز سطح مرتبطی از تمایل و علاقه افراد در یک زمان خاص نسبت به یک کلمه کلیدی یا عبارت کلیدی را نشون میده. همینطور به ما اجازه می دهد تا تمایل و علاقه افراد به عبارتهای هدف رو مقایسه کنیم.
فرض کنیم ما در زمینه آموزش فعالیت داریم، میخواهیم بدونیم در چه بازه زمانی تمایل به آموزش بیشتر بوده یا کاربر ها چه کلماتی را جستجو می کنن؟ یا چه کلمه کلیدی میتونه کاربر ها و مشتری های بیشتری را به سمت ما جذب کند؟
در مورد چهار عبارت فوق نتایج دقیق رو می تونیم ببینیم. این نتایج باعث میشه دقیق تر هدفگذاری کنیم . و استراتژی بچینیم.
در تصویر زیر نتایج مربوط به آموزش کسب و کار و میزان تغییرات در بازه ی زمانی مشخص شده، نشان داده می شود.
اما در ادامه می تونیم نتایج عبارات مرتبط رو هم ببینیم.این نتایج مربوط به کسب و کار آنلاین:
این مربوط به آموزش اینستاگرام:
همچنین می تونیم ببینیم در هر سال در هر موضوع چه چیزی ترند بوده.( البته انتخاب کشور ایران به علت تحریم ممکن نیست)
و…
مقایسه این نتایج ، به ما در انتخاب کلمات و عبارات مناسب کمک می کنه. عباراتی که توسط کاربران جستجو میشه و ممکنه با این عبارات ما دیده بشیم.
گوگل ترندز منبع اطلاعات قابل اعتماد
جواب همه این سوال ها از طریق گوگل ترندز در اختیار ما قرار میگیرد و اطلاعاتی که به دست می آوریم به ما کمک میکنن که در زمان درست کمپین های تبلیغاتی خودمون رو راه بندازیم و بهینه سازی وب سایت خودمون رو برای زمان مشخصی آماده کنیم.
فرقی نمیکنه که در چه زمینه ای مشغول به فعالیت هستیم، با استفاده از گوگل ترندز میتونیم برای کمپین های تبلیغاتی خودمون استراتژی های درست و صحیح در نظر بگیریم.
تحقیق کلمات کلیدی و عبارت های خاص اساسی ترین مرحله کار ماست چون میتونیم بفهمیم که چه عبارت ها و کلماتی برای کاربر ها اهمیت دارن و آن ها را به سمت سایت ما روان می کنن. پس نباید به راحتی از کنار این موضوع بگذریم و باید مهارت کامل برای تحقیق کلمات کلیدی از طریق گوگل ترندز رو یاد بگیریم.
هدف گیری جغرافیایی
گوگل ترندز میتونه داده های مرتبط با جستجوی ما رو بر اساس هر ناحیه تقسیم بندی کنه .مثلاً ما عبارت کلیدی «محمد گنجی» رو جستجو می کنیم از طریق هدف گیری جغرافیایی گوگلترندز نقشه ایران را به ما نشون میده و میگه به عنوان مثال استان تهران در بازه زمانی دو سال گذشته بیشترین میزان جستجوی عبارت « محمد گنجی» رو داشته.
جدولی هست که در کنار جدول های جغرافیایی Related Queries اطلاعات متفاوتی به ما میدهد، این جدول به ما نشون میده افرادی که مثلاً عبارت «طراحیسایت » رو جستجو کردند ،چه عبارت های دیگری هم جستجو کردند. .این عبارت ها معمولاً با کلمه کلیدی انتخابی ما ارتباط زیادی دارن. مثلاً عبارت های دیگه میتونن «آموزش کسب و کار» «آموزش اینستاگرام» «کسب و کار آنلاین » باشند.
اگر جدولی که به ما نشون میده رو دسته بندی کنیم هم میتونیم اطلاعات جدول رو بر اساس رشد جستجوی عبارت بررسی کنیم، و هم میتونیم اطلاعات رو بر اساس محبوبترین عبارتهای مرتبط جستجو کنیم.
نیوز جکینگ “News jacking”
فرایندی هست که در اون ایده ها یا اطلاعات خودمون رو در قالب یک خبر فوری می سازیم تا بتوانیم پوشش رسانه های اجتماعی را برای خودمان و کسب و کار خودمون بدست بیاریم .اگر بحث داغ یا ترند خاصی برای یک موضوع وجود نداشته باشه نمیتونیم اون رو به این فرآیند اضافه کنیم .نکات مهمی که باید رعایت کنیم این هست که موضوع داغ را انتخاب کنیم، درباره اون مطلب بنویسیم و در وبلاگ یا وب سایت خود منتشر کنیم ، بعد توییت کنیم.
باید باهوشانه عمل کنیم و روی تراژدی ها سرمایه گذاری نکنیم .در حقیقت ما به دنبال اخبار داغ مربوط به حوزه کاری خودمان هستیم و با بررسی این موضوع از دیدگاه خودمون میتونیم موضوع جدیدی در این زمینه بسازیم . به این ترتیب میتوانیم ترافیک بیشتر را به سمت سایت خودمان جذب کنیم.
پس تا اینجا دیدیم که اگه بدونیم چطور با گوگل ترندز کار کنیم . پیشرفت های بسیار حوبی در کسب و کار ما ایجاد میشه.
تولید محتوا
نمودار های برتر موجود در گوگل ترند یک منبع عالی برای گسترش ایده های تولید محتوا هستند ،که کاربر ها به آنها علاقه مند هستند. مثلاً فیلترها را روی ۷ روز اخیر تنظیم می کنیم و عبارت «آموزش کسب وکار» را جستجو می کنیم،بر اساس جستجو (آموزش اینستاگرام) بالاترین میزان جستجو در زمینه خودرو داشته است، پس اگر وب سایت ما در زمینه ی آموزش کسب و کار فعال باشه، منتشر کردن چند مقاله درباره خودروی (آموزش اینستاگرام)میتونه ترافیک خوبی را به سایت ما وارد کنه.
لینک بیلدینگ
لینک ها هنوز هم اصلی ترین و مهم ترین روش برای به دست آوردن رتبه بندی در موتورهای جستجو هستند .اگر محتوایی که کاربر ها به دنبال آن هستند را تولید کنیم می تونیم لینک های بسیاری بدست بیاریم .اگر بخواهیم نتیجه حاصل از بازاریابی محتوایی خودمون رو بسنجیم لینک معیار اندازه گیری موفقیت هست ،البته اگر به صورت اصولی و درست انجام بشه.
محتوای ویدیویی
اگر جستجو در گوگل ترند را بر اساس پارامتر یوتیوب تنظیم کنیم اطلاعات جالبی در اختیار ما قرار می دهد. مثلاً عبارت کلیدی «ویدیو های خنده دار» در کشور آمریکا جستجو شد، جدولی که گوگل ترند در اختیار ما قرار داد این بود که اهالی ایالت کالیفرنیا جستجوی صددرصدی برای کلمه کلیدی «ویدیو های خنده دار» رو در اختیار داشتند .این اطلاعات برای بهینه سازی فایل های ویدیویی وبسایت ما مفید است ،چون به ما کمک می کنه که چه عنوانی جذاب و عالی هست و آن را انتخاب کنیم، از چه تگ های مناسبی استفاده کنیم و توضیحات ویدیویی را بهینه سازی کنیم.
مانیتورینگ برندبرای برندهایی مفید و کاربردی هست که حجم جستجوی بالایی دارند. مثلاً کسب و کار ما در زمینه فروش کفش هست و تصمیم داریم سایت خودمون رو از طریق مانیتورینگ برند با سه تا از رقیب ها مقایسه کنیم، جدولی که در اختیارمان قرار میده میزان فعالیت ما و اطلاعات جانبی درباره این کسب و کار را در اختیار ما می گذارد و با سه رقیب دیگه مقایسه می کنه.
گوگل همیشه به دنبال محتوا های تازه و خاص بوده، گوگل ترند بهترین ابزار برای گسترش ایده های تولید محتوا هست که می تونه در جذب ترافیک و تعداد لینک بیشتر به ما کمک کنه.